Eredeti kalocsai hímzés

kalocsai

Molett ruha kollekciónk számos darabja a neo-reneszánszát élő, napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő kalocsai hímzéssel készül. A hímzések minőségi kivitelben, elismert szaktekintélyek gondos kézimunkáival készülnek! Ezek az igényes kidolgozású és igazán szép motívumok, díszítések olyan emberek munkáját dicsérik, akik nem csupán a divattrendek kedvéért vettek tűt és hímzőfonalat a kezükbe; ezen népművészeti tradíciókkal nőttek fel, és fontos számukra a hagyományőrzés.

A piacon elérhető, kalocsainak mondott, de valójában silány minőségű utánzatokkal ellentétben, molett divat nagykerünk kizárólag eredeti kalocsai mintákkal készült, kiváló minőségű ruhákat forgalmaz!

A kalocsai mintás ruhák igény szerinti méretekben készülnek, a B. Wilson kollekció darabjai S-től 5XL méretig rendelhetők. A kínálatban a legismertebb színes kalocsai minta mellett az ókalocsai (szomorú kalocsai), valamint az egy színnel hímzett darabok is megtalálhatóak.

A ruhák a mindennapokban is jól hordhatóak, könnyen kombinálhatóak más darabokkal, divatos fazonúak, egyedi tervezésűek. A piacon kuriózumnak számítanak, ezért könnyen eladhatóak.

Szeretettel várjuk új kereskedők jelentkezését is!

06-30-9381-646face

Belföldön akár ingyenes kiszállítással!

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site