7 tipp az öltözködéshez

Hála a divatszakértőknek, mára már számos olyan öltözködési praktika napvilágra került, amiket akár Te is könnyedén alkalmazhatsz.

Elmondjuk, mikre érdemes odafigyelned, hogy igazán jól érezhesd magad a bőrödben. Garantáljuk, hogy minden tekintet Rád szegeződik majd!

molett divat - öltözködési tippek

Ezekre ügyelj!

  • Válassz rugalmas anyagokból készült ruhákat és fehérneműket! Hidd el, egy kényelmes alsónemű csodákra képes! Jó érzés, amikor nem kell folyton a lecsúszó pántokat igazítanod, vagy a csatokkal bíbelődnöd.
  • Nem azt mondjuk, hogy vegyél könnyes búcsút a világos árnyalatoktól, de mérsékeld ezek használatát a mindennapokban. A sötétebb színek amellett, hogy eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek, karcsúsító hatással is bírnak.
  • Szereted a zsebeket? Ha nem, mielőbb barátkozz meg velük, ugyanis amellett, hogy számos dolgot elrejthetsz és a kezed ügyében tarthatsz segítségükkel (szájfény, szemceruza) remek hatással lesznek alakodra is; elterelik a figyelmet gömbölyű idomaidról.
  • Nyújtanál alakodon? Viselj egyenes szárú nadrágokat, és hosszú szoknyákat! Arra viszont ügyelj, hogy a szoknyák alja a térded magasságában, vagy egy arasszal lejjebb végződjön. Ne bújtasd magad zsákruhákba!
  • Szeretnéd a lábaidat optikailag meghosszabbítani? Egy csinos magas sarkú segítségével könnyen megteheted. Itt arra figyelj, hogy olyat válassz, ami egész napos kényelmet biztosít a lábfejeknek és tartja is azokat.
  • Ha kedveled a kiegészítőket, feltétlenül szerezz be néhányat, figyelembe véve ruhatárad darabjait (passzoljanak). Ha hosszú nyakláncokat és fülbevalókat viselsz, ne feledd, hogy néha a kevesebb több! Csak ízléssel!
  • Ha lazább ruhadarabokat szeretnél viselni, feltétlenül tegyél fel egy övet, sálat, egyéb apróságot kiegészítésként.

+ 1 jó tanács

Őrizd meg önmagad a mindennapokban!

Mert a divat (nekünk elhiheted) a belső szépségnél kezdődik!

Nézd meg molett divat kollekciónk darabjait, válogass a szebbnél-szebb modellek közül!

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site