2016-os őszi- téli színkollekció

Megvizsgáltuk az idei év őszi-téli kollekcióit. Remek ötletekkel gazdagodtunk, amiket megosztunk most veled is! Ha újabb színeket vinnél az öltözködésbe, feltétlenül olvass tovább! Lássuk, hogy milyen színkombinációkat érdemes viselned, és mik azok az árnyalatok, amiktől (ha nem is örökre), érdemes a következő hónapokban búcsút venned.

molett divat igényesen

  • Piros: Erről a színről mindenkinek a tűz, és a szenvedély jut eszébe. Ha elég merész vagy, hordj ilyen árnyalatú felsőket, kiegészítőket!
  • Mogyoró barna: Kedveled a természetes, natúr színeket? Kombináld az előnyös modelleket fehér és fekete árnyalatokkal!
  • Élénkzöld: Ez a szín frissességet kölcsönöz, kihangsúlyozza nőiességed, és egy csipetnyi szemtelenséget is sugall. Bevállalnád?
  • Mustár: Energiát és kimeríthetetlen kreativitást sugároz. Ha ilyen modelleket viselsz, mindenki felfigyel majd rád! Próbáld ki!
  • Tengerkék: A tisztaságot, a reményt és az intelligenciát képviseli. Bátran párosítsd élénkebb színekkel, feltűnő kiegészítőkkel!

Ne csüggedj, ha kedvenc árnyalataid „lemaradtak” a 2016-os év színkollekciójáról! Kis odafigyeléssel ügyesen kombinálhatod őket a felsoroltakkal.

Az ékszerekről sem feledkeztünk meg, hiszen ezek remek kiegészítői ruhakölteményeidnek a mindennapokban. Idén a duplasoros karkötők és a díszes nyakláncok a legnépszerűbbek. Kapjon helyet ékszeres ládikádban egy visszafogott gyöngysor, és egy-egy hajtű is!

Ezek után sem hagyott alább benned a bizonytalanság? Feltétlenül lépj velünk kapcsolatba, bízd ránk magad!

Molett divat – az öltözködés szakértője.

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site