Azok a tipikus „öltözködési hibák”

Ahány ember, annyi féle öltözködési szokás és elképzelés. Te is folyton a magazinokat bújod, igazi divatguru vagy? Akkor az alábbiak Rád nem vonatkoznak, ne is olvass tovább! Ha azonban mégis kíváncsi vagy arra, hogy miket szedtünk egy csokorba, akkor görgess lejjebb, hasznos lehet!

molett divat - öltözködj szépen!

Ezeket SOHA!

  1. Ha túl szűk, akkor azért nem, ha túl bő, akkor meg azért. A testhezálló darabok amellett, hogy szinte összepréselnek, kényelmetlenek is lehetnek az egész napos viselet során. A bő, már-már zsáknak minősülő felsőket pedig egyenesen kerüld el! Ne rejtsd véka alá nőiességed, mutasd a vonalaid!
  2. Ha bárki megkérdezi, hogy mekkora méretet hordasz, nyugodtan csalhatsz egy számot. Azonban ha ezt egy eladó kérdezi tőled egy ruha üzletben, akkor bizony, akármennyire is fáj, ki kell mondanod. Hidd el, kellemesebben fogod érezni magad egy olyan ruhában, amit rád szabtak.
  3. Múlt héten is ez volt rajtad? Tudjuk, hogy akadnak az ember ruhatárában olyan darabok, amiktől egyszerűen nem tud megválni, mert kényelmes, vagy puha, etc. De azért nem árt a frissítés! Próbáld ki az új dolgokat is bátran! Ugyan mi baj lehet belőle?
  4. Edzőcipőt szoknyával? Felejtsd el! Ha egész nap mozgásban vagy, akkor döntened kell. Komfortos lábbelit fogsz viselni egy laza farmerrel és csinos felsővel, vagy egy elegáns félcipőt egy hozzá illő alkalmi ruhával. A kettőt nem tanácsos kombinálni.
  5. Igen, a minták nagyon szépen mutatnak egy ruhadarabon. Az viszont megengedhetetlen, hogy a pöttyöset a csíkossal, vagy virágmintással ötvözd. A kevesebb néha több, ezt tartsd szem előtt!


+ 1 A legfontosabb!

Olyat viselj, ami illik hozzád, és amiben jól érzed magad! Merd felvállalni azt, aki vagy, és azt, amilyen vagy! Nézd meg molett ruha felhozatalunkat, lépj velünk a megújulás útjára! Szívesen segítünk ebben, bátran keress fel minket!

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site