Rólunk - Molett Divat Nagyker

rolunkNői divatáru-gyártással és nagykereskedelmi értékesítéssel foglalkozunk, cégünk több évtizede a magyar piac sikeres szereplőjeként végzi tevékenységeit. Kezdetben konfekció méretek gyártásával foglalkoztunk, azonban felmérve a piaci igényeket, hamarosan áttértünk a nagy méretek gyártására.

Mit érdemes tudni a B. Wilson molett ruha kollekcióról?

A B. Wilson molett divat kollekció kis szériában készül, 42-es mérettől 54-es méretig, de természetesen ennél nagyobb méretek gyártását is vállaljuk igény esetén. Molett ruháinkat széles szín- és fazonválaszték, valamint a folyamatos megújulás, és a legújabb divattrendeknek való megfelelés jellemzi. Kiváló minőségű, elsősorban olasz és német alapanyagokkal dolgozunk.

A Molett Divat XL Ruha Nagyker nem „zsákruhákat” kínál!

Fontos hangsúlyoznunk: a nálunk elérhető ruhadarabok eleve molett hölgyekre lettek tervezve, fiatalos fazonjaink nem a „zsákszabású” kategóriába tartoznak! A nagykerünkben rendelhető divatos női ruhák mindegyike fantáziadús, valóban nőies vonalvezetésű, és előnyös megjelenést biztosít a teltkarcsú idomokkal megáldott nőknek.

A merészebb, trendkövető ruhadarabok mellett azokra is gondoltunk, akik előnyben részesítik az egyszerűbb, visszafogottabb stílust, és extra (csípő: 150 cm), valamint szuper (csípő: 160 cm) méretekkel dolgoznak. Kollekciónkban ők is megtalálhatják számításukat.

Nagykerünk az egyedi igények figyelembe vétele mellett gondot fordít a folyamatos kapcsolattartásra, és jó partneri kapcsolatok kialakítására, ápolására. Épp ezért, viszonteladóink számára díjmentes kiszállítást biztosítunk az egész ország területén! Sürgős rendelés esetén expressz postázással küldjük a megrendelt árut.

face

06-30-9381-646

Akár ingyenes kiszállítás az ország egész területén!

 

Molett divat nagykerMolett ruha nagykerRuha nagyker

Divatáru nagykerMolett divat nagykereskedésDivat nagykereskedelem

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site